yu
Wat we doen en waarom

Wij genieten elke dag van de momenten dat mensen in contact zijn of komen met hun innerlijk verlangen en drijfveren. De bijdrage die wij leveren is om dat contact tot stand te brengen of te verdiepen. Vanuit dat contact ontstaan de antwoorden die passen bij de persoon. Daardoor geef je zin aan je bestaan, de relatie met jezelf, anderen en het dagelijks leven. Het gaat om je leven op aarde in verbinding met alles wat is. Om dit te bereiken onderzoeken we onder andere hoe ieders levensenergie werkt en hoe je die kunt beheren, waarbij je intuïtie een belangrijke rol speelt. We zijn gepassioneerde zoekers naar ieders wezenlijkheid en de bijdrage die je van daaruit levert. Trajecten van OmZin zijn opgenomen in het Register Kortdurend Beroepsonderwijs (CRKBO).

Meer lezen over OmZin? Download hier alle informatie.

Docenten

Annelies Hupkes

Annelies-Hupkes-186x186
Mijn opleiding voor healing en reading ben ik begonnen in 1986 bij het voormalig Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling te Utrecht. In 1991 ben ik afgestudeerd aan het Centrum voor Intuitieve en Creatieve Ontwikkeling te Utrecht. Daar ben ik tot juli 2008 werkzaam geweest als docent in de basiscursussen, healingopleiding, readingopleiding, vrouwengroepen.
Lees meer


 

Karin Reuver

Karin-Reuver1-150x150
Hallo, ik ben Karin Reuver, 46 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds afgelopen jaar ben ik verbonden aan OmZin als docent voor de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling. Eerder heb ik zelf hier mijn basisopleiding gevolgd en de readingopleiding afgerond. De mogelijkheid om vervolgens een intern opleidingstraject te volgen tot docent, was voor mij een uitgelezen kans mijzelf verder vorm te geven, te groeien en te gronden in het energiewerk.
Lees meer


 

Fer Elsenbroek

Fer-Elsenbroek-150x150
Ik vind het telkens weer een enorme rijkdom mensen zichzelf te zien (her)ontdekken, gewaarworden van hun mogelijkheden en talenten .
Ik geniet van de mensen, het met elkaar optrekken en de inspiratie die dat geeft. Iedere ontmoeting is ook een ontmoeting met mezelf. Het is een avontuur om binnen OmZin te werken.
Lees meer


 

Maarten Haalboom

Maarten-Haalboom-150x150
Telkens weer geniet ik ervan als ik zie dat mensen ruimte maken voor wie ze wezenlijk zijn.
Onze trainingen nodigen mensen uit daarmee in de spiegel te kijken. Het innerlijk onderzoek levert dan op dat je meer kunt gaan genieten van wat echt bij je hoort en dat je kunt loslaten wat niet meer met jou in overeenstemming is.
Lees meer

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.