yu

Docenten

Annelies Hupkes

Annelies Hupkes

Mijn opleiding voor healing en reading ben ik begonnen in 1986 bij het voormalig Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling te Utrecht. In 1991 ben ik afgestudeerd aan het Centrum voor Intuitieve en Creatieve Ontwikkeling te Utrecht. Daar ben ik tot juli 2008 werkzaam geweest als docent in de basiscursussen, healingopleiding, readingopleiding, vrouwengroepen.

Lees verder

Yolanda Damhuis

Yolanda Damhuis

Yolanda geeft les in de basisopleiding en is al jarenlang bezig met energiewerk. Ze heeft een praktijk voor reading en healing. Helderheid, eigenheid en stappen zetten typeren haar manier van werken.

Lees verder

Fer Elsenbroek

Fer Elsenbroek

Ik vind het telkens weer een enorme rijkdom mensen zichzelf te zien (her)ontdekken, gewaarworden van hun mogelijkheden en talenten. Ik geniet van de mensen, het met elkaar optrekken en de inspiratie die dat geeft. Iedere ontmoeting is ook een ontmoeting met mezelf. Het is een avontuur om binnen OmZin te werken.

Lees verder

Maarten Haalboom

Maarten Haalboom

Telkens weer geniet ik ervan als ik zie dat mensen ruimte maken voor wie ze wezenlijk zijn. Onze trainingen nodigen mensen uit daarmee in de spiegel te kijken. Het innerlijk onderzoek levert dan op dat je meer kunt gaan genieten van wat echt bij je hoort en dat je kunt loslaten wat niet meer met jou in overeenstemming is.

Lees verder

Lees verder

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.