yu

Annelies Hupkes

annelies-hupkesMijn opleiding voor healing en reading ben ik begonnen in 1986 bij het voormalig Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling te Utrecht. In 1991 ben ik afgestudeerd aan het Centrum voor Intuitieve en Creatieve Ontwikkeling te Utrecht. Daar ben ik tot juli 2008 werkzaam geweest als docent in de basiscursussen, healingopleiding, readingopleiding, vrouwengroepen.
Daarnaast heb ik mij het lichaamswerk door Jack en Arden Wilken ontwikkeld eigen gemaakt. Ik geef les in Body Reading en aanverwant lichaamswerk.
Naast mijn werkzaamheden voor Intuïtieve Trainingen en OmZin ben ik betrokken bij verschillende andere projecten. Ik hou mij bezig met het project Natuur-Wijs ( www.natuur-wijs.nl) waarin boswachters en andere natuurbeheerders opgeleid worden om schoolkinderen mee te nemen de natuur in op een gevoelsmatige en zintuigelijke manier. Het natuuronderwijs vindt dan weer plaats in de natuur. In Zuid Afrika leid ik rangers en fieldguides op tot intuïtieve natuurgidsen in het kader van het project Spirit of the Wild. Deze projecten voer ik uit in samenwerking met het NatuurCollege.

Mijn fascinaties:

  • Spiritualiteit verbinden met het lichaam en het dagelijks leven.
  • Groeiprocessen van mensen.
  • Verbinden met en spiegelen aan de natuur inspireert mij.

 

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.