De Alchemie van het Presenteren

Als je inhoud echt belangrijk vindt, móet 80% van je aandacht naar de vorm gaan. Er is een reden waarom we persoonlijke ervaringen, films, gebeurtenissen die ons raken veel beter onthouden dan cijfers, lijstjes en woorden. Emotie is de beste informatiedrager die we kennen. Als je inhoud omzet en beeld en beleving garandeer je dat het lang blijft hangen en er meer over wordt gepraat.

George Parker neemt je mee om de vorm te vinden die  bij jou past! De enige presentatie die werkt is dat waar jij je aan kunt verbinden.George verstaat de kunst je daar naartoe te begeleiden. Of je nu een nieuwe klant spreekt, een groep toespreekt of een vergadering leidt……….. hoe zorg jij ervoor dat de ander ’s avonds thuis vertelt wat jij hebt neergezet?

Volgende masterclass: najaar 2020

De Alchemie van het Presenteren

De Alchemie van het Presenteren is gebaseerd op vele duizenden succesvolle optredens en keynotes van George Parker in tientallen landen in de afgelopen vijfentwintig jaar. Je maakt van een goed verhaal een gouden verhaal door vormen te ontwerpen die de inhoud laten leven in de verbeelding en het hart. De IDEAL aanpak wordt gebruikt om tot de kern van je inhoud en het beoogde effect te komen (intentie). En we werken aan zes soorten designs:
– Taal/script
– Non-verbaal
– Vocaal
– Interactie
– Structuur
– Hulpmiddelen en omgeving

De opzet is een masterclass in de ware zin van het woord. Dus geen interview of college. Maar direct, intensief werken aan versies van je presentatie onder regie en begeleiding van George. Terwijl je je presentatie beter ziet worden, leer je een systeem dat je keer op keer kunt gebruiken voor elke volgende presentatie.

Volgende masterclass:
Najaar 2020
Kosten: € 395,-

Je kunt deze masterclass ook inkopen als een incompany training.

Voor meer informatie: neem contact met ons op of kijk op: https://www.thecreationgame.com/nl/thecreationgamenl/coaching/

 

Ik wil mij aanmelden

   

Terug naar aanbod

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.