yu

Stilstaan bij verlies - bewegend voorbij de horizon

Zaterdag 5 november organiseren we in samenwerking met Anna Drenth en Hanneke Oey een bijzondere dag, met als doel om stil te zijn bij verlieservaringen.

Een levensfase, gezondheid, een geliefde, een dier, werk, je woning, vriendschap….. Iedereen maakt momenten en periodes van verlies mee. Eigenlijk heel gewoon, deel uitmakend van het leven, maar tegelijkertijd helemaal niet vanzelfsprekend om ermee om te gaan, de ervaringen te verwerken. DSC00942 (1).JPG

Stilstaan bij een verlieservaring geeft ruimte om helder te zien en voelen wat het verlies met je doet. Daardoor zet je de energie van het verlies in beweging en verwerk je. Dat geeft toegang tot de nieuwe ruimte die er kan zijn. Je neemt jezelf mee in de overgang naar hetgeen achter de horizon voor je klaarligt.

5 november is een dag die je uitnodigt om stil te staan en in beweging te komen. Een bijzonder dag die vanuit zorgvuldigheid, aandacht en liefde wordt aangeboden. Een dag voor iedereen, of je nu ervaring hebt met ons werk of niet. Een folder met uitgebreidere informatie beschikbaar.

 

Terug naar overzicht

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.