Seksuele energie: gezond en gegrond

OmZin nodigt mensen uit hun energie beter te leren kennen en er meer beheer over te nemen. Anders gezegd: kom meer in je levenskracht en enthousiasme en geef van daaruit vorm aan je leven. Jouw levenskracht, je vermogen om te creëren, het leven te leven in overeenstemming met je oorspronkelijkheid. Je seksuele energie is daarmee verweven.

De vraag die naar voren komt is: hoe vrij is die energie, waar stroomt het, waar blokkeert het, hoe gebruik je het om vorm te geven aan je leven en eigenheid? Welk effect heeft het op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau? Op welke manier herken je in je levenskracht ook je seksualiteit?

Sound & the Sexual Energy

Seksuele energie: gezond en gegrond is een training die is ontwikkeld door Arden en Jack Wilken. Eerder hebben zij voor OmZin de training In Verbinding (Contact Course) gecreëerd, omdat we een werkwijze wilden aanbieden die mensen in de gelegenheid stelt de energie in het lichaam meer ruimte te geven. Deze training borduurt hierop verder.

Sound betekent hier ‘stevig gegrond, geaard’.

Sound & the Sexual Energy is een benadering waarbij gebruik wordt gemaakt van klank, ademhaling, beweging en energiewerk, met als doel een dieper contact met jezelf aan te kunnen gaan. Tijdens dit weekend heb je de gelegenheid om verschillende aspecten van jezelf te onderzoeken in relatie tot je levensenergie en de basis lichaamsreflex die de stroom van je levensenergie opwekt. De werkvormen die worden ingezet om dit tot stand te brengen: energiewerk, klank (INNER SOUND), lichaamswerk, ademhaling, reflexbeweging.

Het lichaamswerk is individueel en is bedoeld om met gemak en zachtheid jezelf te benaderen. Vanuit het respect voor waar jij in je ontwikkeling bent, ga je op zoek naar verbreding en verdieping van je levensenergie.

Klank
Iedereen kent de werking en de kracht van klank. Klank – muziek die ons ontroert, irriteert, ontspant, ruimte geeft, afstoot etc. De klank die ons het meeste doet is onze eigen klank, onze stem. Tijdens dit weekend maak je zelf geluid (voice your inner sound) en wordt de muziek van INNER SOUND gebruikt om het proces te ondersteunen.

Voor wie
Deze training staat open voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor zichzelf en haar/zijn levenskracht ruimte wil geven.

Arden & Jack Wilken
Arden en Jack Wilken hebben sinds 1983 verschillende trainingen ontwikkeld die als doel hebben mensen in de gelegenheid te stellen meer in contact met hun oorspronkelijkheid te komen. Zij combineren hun persoonlijke ervaring en zoektocht met een uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuen en groepen.
Tijdens al die jaren hebben Arden en Jack vele therapeuten en therapieën leren kennen. In de training Sound & the Sexual Energy komt al die ervaring bij elkaar. Hierdoor is het een krachtige en intensieve training die elke vorm van persoonlijke ontwikkeling ondersteunt en het professioneel handelen beïnvloedt.

Weekend: data nader te bepalen
Docenten: Annelies Hupkes en Maarten Haalboom

Kosten: € 225,-

 

Ik wil mij aanmelden

   

Terug naar aanbod

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.