Mannen in Beweging

Man zijn is een heel eigen en ook weer universeel iets. Er schuilt een enorme kracht in iedere man, waarbij ieder uniek is. Deze workshop geeft ruimte om de essentie van je man zijn te onderzoeken, te ontdekken en te verhelderen. Wat is hierin boeiend voor jou en hoe pak je dat op?

Mannen in beweging

Je gaat gedurende deze workshop alleen en met andere mannen onderzoeken op welke manier je vorm geeft aan je leven als man. In onze maatschappij hebben we allemaal onze voorbeelden, ervaringen en ideeën opgedaan over de manier waarop dat zou moeten en niet zou moeten. In hoeverre ben in je manier van doen echt jezelf, wat ben je gewend en past dat (nog) bij je? Hoe geef je vorm aan je leven? Wat is je kracht, wat daagt je uit en wat draag je uit?

Kortom: hoe zie je jezelf als man, hoe zou je jezelf willen zien, wat heb je nodig en wat zit je in de weg. Op welke manier verbind jij je met je omgeving?

Door in een groep mannen hiermee aan de slag te gaan en elkaar als inspiratiebron te ontmoeten, ieder met zijn eigen verhaal, creëren we met elkaar de ruimte om je eigen antwoorden te vinden.

Thema’s
contact maken, levensfasen en zelfbeeld, relatie met je vader, relatie met je moeder, de relatie van je ouders, eigen relaties, levenskracht en seksualiteit, gevoelens en emoties.

Kwaliteiten
Tijdens de workshop onderzoek je ook je wezenlijke kwaliteiten, waardoor je kernkwaliteiten van jezelf en anderen leert herkennen en erkennen. Je wordt uitgedaagd ze ook echt te voelen en te onderzoeken op welke manier je jouw kwaliteiten wilt inzetten.

Opbrengst
De ervaring leert dat een ontmoeting met mannen jou als man de ruimte kan geven meer aanwezig te zijn. Dit werkt helend. Door deze ervaring kun je ook op zoek gaan naar hoe je dit in het dagelijks leven (werk en privé) wilt en kunt gaan vormgeven. De ervaringen die je tussen de beide weekends door opdoet gebruiken we voor inzicht, groei en onderzoek.

Deze workshop staat open voor iedere man. Ervaring met energiewerk is niet nodig.

Voor 202 zijn er geen nieuwe data bekend.

 

Ik wil mij aanmelden

   

Terug naar aanbod

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.