yu

Karin Reuver

Karin-Reuver1-150x150Hallo, ik ben Karin Reuver, 46 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds afgelopen jaar ben ik verbonden aan OmZin als docent voor de basisopleiding intuïtieve ontwikkeling. Eerder heb ik zelf hier mijn basisopleiding gevolgd en de readingopleiding afgerond. De mogelijkheid om vervolgens een intern opleidingstraject te volgen tot docent, was voor mij een uitgelezen kans mijzelf verder vorm te geven, te groeien en te gronden in het energiewerk.

Voor mij betekent het docentschap dat ik vanuit een wezenlijk contact met de ander een bijdrage kan leveren en  deelgenoot ben van het groeiproces en persoonlijke ontwikkeling van die ander. Ik ervaar dit als zeer inspirerend en stimulerend ten opzichte van de telkens terugkerende vraag wie ik in wezen wil zijn en van waaruit ik wil handelen, mijn leven wil vormgeven.  Dit is voor mij een continu proces dat in wisselwerking met mijn omgeving  mij blijft verwonderen.

OmZin en de OmZin energie staan voor mij voor professionaliteit, integriteit , onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit team.

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.