yu

Wijze Vrouwen

Wijze vrouwen

Het thema van de dag is ‘Oogsten’. Daar verheug ik me op, ik wil jullie graag meenemen in de rijkdom van alles wat er voor ons beschikbaar is – omdat we er hard voor gewerkt hebben, omdat het raakt aan onze dromen en visioenen, omdat we geliefd zijn, en vooral gewoon omdat we er zijn!
Mijn ervaring is dat wij vrouwen vaak de focus hebben op dat wat er (nog) niet is, wat we niet goed hebben gedaan, wat we niet kunnen, of gekregen hebben. Ik heb mijzelf vaak gekscherend ‘het meisje van de kruimeltjes’ genoemd, ik nam (genoegen met) wat er over bleef en was daar tevreden mee. De uitdrukking ‘Assepoestercomplex’ bestaat echt. Gelukkig heb ik de Assepoester in veel opzichten achter mij kunnen laten. Als we het gevoel hebben dat we iets niet werkelijk verdienen dan is het ook heel moeilijk om te ontvangen wat er zomaar voor ons is.

Tijdens de Oogstdag richten we onze blik op de rijkdom en overvloed die we zelf zijn, en die er om ons heen altijd aanwezig is. En we openen ons om te oogsten, te ontvangen zo vrij en vreugdevol als we kunnen en willen. Van nature is de vrouwelijke energie verbonden met ontvankelijkheid, met aannemen en ontvangen.

Dit is de link waar je haar kunt opgeven (of waar zij zichzelf opgeeft natuurlijk): http://www.omzin.nl/aanmelden/

 

Terug naar overzicht

"Wel eens een steentje in het water gegooid? Als je de kern raakt ontstaat een beweging van binnen naar buiten."
Er is een verlangen de beweging telkens opnieuw aan te zetten. De omgeving kan niet anders dan reageren.